Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов колега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов колега

Здравейте,
    вчера си взех 155 1,6 въпреки скиптичните мнения на повечето хора! За мен марката и модела не са важни, всичко е въпрос на удобство и това как е гледана колата.
    Готов съм да попия полезни съвети за всичко... колата е пловдивска и такава ще си остане, черна, поочукана, но не блъскана и е на метан с доста големи бутилки.

Първоначално публикувано от Leonid_852 Покажи съобщение
    Здравейте,
    вчера си взех 155 1,6 въпреки скиптичните мнения на повечето хора! За мен марката и модела не са важни, всичко е въпрос на удобство и това как е гледана колата.
    Готов съм да попия полезни съвети за всичко... колата е пловдивска и такава ще си остане, черна, поочукана, но не блъскана и е на метан с доста големи бутилки.
    Няколко снимки под капака може ли да направиш!?
    И безаварийни километри занапред!!!
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Честито! Да те слуша колата и да се возиш безаварийно.
      Пусни някой кадър, да я видим.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Честито и само безаварийни.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Здравейте,
          Честито и от мен и само да те слуша а колкото до външния вид аз мога да помогна
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3mzh6z
            ето снимки докато не е изтекла обявата

иначе външният вид само преден капак и една дръжка за задна дясна врата и това е за ся... другото не е толкова наложително. иначе съм приятно изненадан от вървежа, дори и на метан, а разхода, да не говорим - 5кг./100км със 140 и климатроник и малко градско
            Last edited by Leonid_852; d.m.y г., 20:08.

Comment

Честита да ти е новата кола и само да те радва.

Comment

Честито и от мен колега, много безаварийни километри и само да те радва Алфичката!

Само аз ли съм с най-слабият мотор за купето
                Ако нямаше тези проблеми с документите..щях да слагам 2-ка под капака 8 клапана

Comment

Първоначално публикувано от Gena7a_Turb0 Покажи съобщение
                  Само аз ли съм с най-слабият мотор за купето
                  Ако нямаше тези проблеми с документите..щях да слагам 2-ка под капака 8 клапана
                  Аз съм с най-слабия,спи спокоино...но съм по-бърз
                  инак на колегата много безаварийни км му пожелавам
                  Last edited by pace; d.m.y г., 14:10.
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Колега горе не съм посочил, че става въпрос за бензиновите мотори
                    " ...но съм по-бърз" - да определено !
                    Поздрави

Comment

от утре колата е с
                      CASTROL MAGNATEC 10W40
                      NGK Iridium IX - 8 бройки
                      и филтри на Coopers Fiaam
                      дано да й харесат

ако някой колга се интересува от свещите, мога да го препратя, към директен вносител. комплекта излиза 150лв. с доставката...

Last edited by Leonid_852; d.m.y г., 21:23.

Comment

Честита алфа,много безаварийни километри!!С тоя метан само пази задния мост,да не разчекне много.
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Честито,.....макар, че тая пръдня метана не е за таз кола....лично мнение....не се засягай...
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

не се засягам... който не е карал метан, той не знае как е... времето ща си покаже, но метана е най-екологичното гориво, както и с най-голяма перспектива, за момента, за двигателите с вътрешно горене! а да не говорим, че цената не варира в зависимост от сезона или това колко е скочил барела някъде си. карам съм всякакви коли, на всякъкво гориво и по-айляк от метана няма... може да е по-мудна колата и да имам 150кг багаж постоянно, но поне не си хвърлям парите по бензиностанциите и не се замислям когато се налага да ида някъде, с колко да карам или дали да си пусна климатроника
                            има много факти за метана, който скиптците не знаят и си говорят и поддържат някъкво всеобщо, ГРЕШНО мнение, но който иска да си кара на дизел, който иска на бензин... личен избор.
                            + това стойността на допълнителният ми багаж не се променя и във всеки един момент мога да осребря ЦЕННИЯТ товар дори колата да е смачкана до неознаваемост.
                            Last edited by Leonid_852; d.m.y г., 00:08.

Comment

но който иска да си кара на дизел, който иска на бензин... личен избор.
                              А който иска и със 100 октанов бензин. А къде забрави пропан-бутана, защо споменаваш само скъпи горива като алтернатива?
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                              X